به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی کشور- تنکابن، چهارمین دوره آموزش بدو استخدام پذیرفته­شدگان دهمین آزمون فراگیر سازمان تات از روز شنبه 26 تا روز چهارشنبه 30 آبان 1403 به میزبانی واحد آموزش سلمان­­­شهر مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مازندران برگزار شد . مراسم افتتاحیه دوره روز شنبه 26 آبان 1403 با حضور خشنود، مدیرکل دفتر منابع انسانی و نوسازی اداری و بصام، مدیرکل دفتر آموزش کارکنان سازمان تات و هیأت همراه، رعیت­پناه، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی و محمودی، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مازندران و هیأت همراه، آقاجان­زاده، رئیس پژوهشکده مرکبات و میوه‌های نیمه­گرمسیری، حافظیه، معاون پژوهش و فناوری مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، لشگری، رئیس مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی کشور، ابوذری، رئیس واحد آموزش سلمان­شهر، کاویانی، مدیر جهاد کشاورزی و صادقی مدیر شیلات شهرستان عباس­آباد و کارکنان جدیدالاستخدام برگزار شد.

در ابتدا رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران ضمن عرض خوش­آمدگویی به مدعوین و فراگیران تازه استخدام به اهمیت برگزاری دوره‌های آموزشی اشاره نمود و گفت: «سال‌های گذشته چنین دوره‌هایی به این کیفیت و کمیت برگزار نشده است که می‌توانست تأثیر زیادی بر کیفیت و کمیت کار داشته باشد.»   وی ضمن قدردانی از مسئولین سازمان تات و تیم برنامه‌ریزی آنها به نقش استان مازندران به عنوان تأمین‌کننده نیاز کشاورزی کشور و وجود ۱۰ تا ۱۲ محصول برتر کشور در این استان اشاره کرد و خاطرنشان ساخت که این استان در صورت داشتن حمایت‌های تحقیقاتی، قادر به بهبود عملکرد خود خواهد بود. در پایان ضمن معرفی پژوهشکده­ها و مراکز تحقیقاتی مستقر در استان مازندران گزارشی از عملکرد مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی مازندران ارائه و برای همه فراگیران جدیدالاستخدام آرزوی موفقیت نمود .

سپس مدیرکل منابع انسانی و نوسازی اداری سازمان تات، ضمن معرفی سازمان تات که شامل ۵۵ مؤسسه، ۲۱ دستگاه ملی، ۳۴ دستگاه تحقیقاتی استانی و ۳۱۴ واحد آموزش و تحقیقاتی است به اقدامات مهم انجام شده پس از آزمون از جمله اخذ کد استخدام و برنامه‌ریزی جهت اجرای دوره‌های مربوطه اشاره و دوره کارورزی را به‌عنوان مبنای اصلی آشنایی با وظایف محوله مطرح و اعلام نمود در این دوره‌ها مباحث تخصصی و عمومی ارائه خواهد شد و بازدیدهایی نیز برای فراگیران برنامه‌ریزی شده است. وی در پایان سخنان خود به برنامه قرائت سوگند خدمتگزاران به نظام اشاره و برای فراگیران آرزوی توفیق، صعه صدر و افزایش تخصص و تعهد نمود.

در ادامه معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این دوره و خیرمقدم به حاضرین، تأکید نمود که مهمترین مأموریت سازمان، امنیت غذایی و توجه به نیروی انسانی، کلید امنیت غذایی است . رعیت­پناه بیان داشت که در حال حاضر ۴۰ درصد پست‌های اداری بلاتصدی بوده و جذب کارکنان با تکیه بر تخصص می‌تواند خلاء این پست‌ها را جبران کند. وی در پایان سخنان خود، به سیمای کشاورزی استان و نقش و جایگاه آن در اقتصاد استان و کشور اشاره کرد.

در پایان مراسم افتتاحیه مدیرکل دفتر آموزش کارکنان آموزش کارکنان به منظور افزایش اثربخشی سازمانی را ضروری دانست و به انواع مختلف آموزش‌ها و فرآیندهای اجرای دوره‌ها اشاره و بر آموزش‌های عمومی و تخصصی بدو استخدام و انتصاب برای ارتقاء اثربخشی سازمان و تقویت مدیریت و ایجاد توانمندی فردی تأکید نمود. بصام، عنوان کرد: ریل‌گذاری مناسب برای آموزش می‌بایست بر اساس نیازهای سازمانی، شغلی و فردی انجام گیرد. وی تدوین مدل‌ها و شایستگی‌های شغلی را به عنوان محورهای اساسی آموزش معرفی کرد.

در حاشیه مراسم افتتاحیه اصلانی، فرماندار شهرستان عباس آباد و و جعفرپور، شهردار سلمان­شهر نیز با حضور در واحد آموزش سلمان­شهر نشستی صمیمی با مدیرکل دفتر منابع انسانی و نوسازی اداری و مدیرکل دفتر آموزش کارکنان سازمان تات، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان جهاد کشاورزی و رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان مازندران و معاون پژوهش و فناوری مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور داشتند.

پس از برگزاری مراسم افتتاحیه فراگیران بر اساس برنامه زمان­بندی در دوره­های آموزشی عمومی و تخصصی: مباحث حوزه اداری و استخدامی کارکنان (مدرس: کاظمی)، تولید، تکثیر و پرورش آبزیان (مدرس: حافظیه)، آشنایی با کنترل کیفی آبزیان، آزمایشگاه کنترل کیفی آبزیان و آزمایش­های میکروبی در محصولات شیلاتی (مدرس صفری عیسی خندقی)، مبانی و نکات کاربردی ICDL ، اینترنت، سامانه سمپات و اتوماسیون اداری (مدرس: کریمی)، بازدید از مزرعه شرکت تولید و پرورش ماهی اکسین­قزل خزر و مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی کشور با حضور و ارائه توضیحات تکمیلی حافظیه و لشگری، معرفی مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور (اهداف، رویکردها و دستاوردها) (ارائه دهنده: حافظیه)، امور صید و صیادی (مدرس: آژیر)، بازدید از روش صید پره و پرورش ماهی در قفس، کاربرد هوش مصنوعی در کشاورزی (مدرس: علیلو) و آشنایی با قوانین و مقررات اداری (مدرسین: فرزین و خشنود) شرکت نمودند. پس از جمع­بندی دوره توسط ابوذری تجلیل از برگزیدگان دوره و ادای سوگند پذیرفته­شدگان انجام شد. 11 نفر از فراگیران این دوره از کارکنان جدیدالاستخدام مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور بودند.