به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی کشور- تنکابن، محمد تقی آژیر محقق معین و پژوهشگر مروجان ارشد این مرکز از ساعت 8:30 لغایت 12:45روز چهارشنبه 13 تیر 1403 اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان "آنالیز غذای آبزیان" در شبکه آموزش کشاورزی نمود. 23 نفر فراگیر در این کارگاه آموزشی حضور داشتند و اعلام گردید:

پرهزینه ترین بخش آبزی پروری تأمین خوراک بوده و کیفیت و کمیت خوراک تعیین کننده سود و زیان آبزی پرور می باشد. مصرف غذای مناسب و به تبع آن رشد و سلامت آبزی و در نهایت تولید گوشت با کیفیت از منظر اقتصادی و زیست محیطی برای انسان بسیار حائز اهمیت است. غذای ماهی با هدف تأمین نیازهای ماهی فرموله می شود بطوریکه مواد اولیه با کیفیت از منابع مختلف بر اساس حداقل قیمت و حداکثر کارایی طی فرآیند اکستروژن به اکسترود و یا پلت قابل مصرف برای آبزی تبدیل می گردند. ترکیبات تشکیل دهنده و کیفیت خوراک تولیدی با روشها و تجهیزات مختلفی مورد سنجش قرار می گیرند.