به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی کشور، دکتر سلمان ملک پور کلبادی نژاد، عضو هیأت علمی این مرکز در تاریخ 04/10/1401 نسبت به برگزاری دوره آموزشی با عنوان " مفاهیم فیزیولوژی تنظیم اسمزی در آبزی پروری " از طریق شبکه آموزش کشاورزی اقدام نمود. در این دوره مفاهیم کلی و تعاریف مرتبط با فعالیت های تنظیم اسمزی از قبیل اسمز، انتشار، فشار اسمزی، اسمولالیته، اسمولاریته و شوری مطرح و به بافت های اصلی درگیر در فرآیند و مکانیزم های تنظیم اسمزی در ماهیان آب شیرین و آب شور شامل آبشش، کلیه و لوله گوارش و عملکرد آنها اشاره شد و در پایان با توجه به مفاهیم ارائه شده به کاربرد حمام نمک در آبزی پروری نیز پرداخته شد.