به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی کشور- تنکابن مهندس یونس گلعلی پور، کارشناس گروه تکثیر و پرورش این مرکز در تاریخ 1401/10/4 اقدام به برگزاری سخنرانی علمی با عنوان " نقش غذای زنده در تغذیه آبزیان " نمود. در این سخنرانی موراد ذیل ارائه گردید.

1-  تعریف غذای زنده

2- اهمیت غذای زنده

3- محاسن و معایب استفاده از غذای زنده

4- اندازه غذای زنده در تغذیه آبزیان

5- روش های استفاده از غذای زنده

6- استفاده از غذای زنده در مدیریت سلامت آبزیان

7- انواع غذا های زنده و نقش و مکانیسم اثر آنها در سلامت و رشد آبزیان