مرکز تحقیقات ماهیان سردآبی- تنکابن
معاون پژوهش و فناوری موسسه در خصوص پروژه های بخش زیست فناوری که برونداد بنیادی داشتند متذکر شد که این نوع بروندادها باید در آینده ای نزدیک اصلاح گردد و به دنبال مفاهیم ترویجی، تجاری و... باشیم.
دکتر حسین زاده صحافی در خصوص سه دانش فنی (دانش فنی تولید آویشیت در سال 1396، بهینه سازی تولید غذای ماهی آزاد دریای خزر در سال 1397 و دانش تولید مکمل عصاره پودر گیاه مرزنجوش در سال 1399) که برون سپاری شده خواستار استمرار، بازاریابی و بازار سازی آن شد.
وی افزود: در حوزه ترویج حتما به پروژه های تحقیقی – ترویجی توجه شود و حداقل یک قرارداد انتقال فناوری و مشارکت در تکمیل و توسعه فناوری را از مرکز در پایان سال 1400 شاهد باشیم.
دکتر شریف روحانی، با تاکید بر اینکه مرکز ملی سردآبی باید بسته مدیریتی وضعیت صنعت قزل آلای کشور را داشته باشد و آسیب شناسی کند، افزود: باید با همکاری پژوهشکده آبزی پروری انزلی تقسیم کاری در این زمینه صورت بگیرد.
در ادامه خانم دکتر سلطنت نجار لشگری، رییس مرکز، توضیحاتی در خصوص اولویت های سال 1400 ارائه و ادامه داد: برای پیشبرد طرح یاوران تولید و محققان معین تلاش های فراوانی از طرف همکارانم این مرکز صورت گرفته و ارتباط با مزارع غربی استان مازندران، ایجاد شده است.
در ادامه دکتر بهمنی، ضمن تشکر از فعالیت های صورت گرفته در آن مرکز، از آغاز فاز دوم طرح ملی کلان تولید مولدین قزل آلای رنگین کمان عاری از عوامل بیماری زای خاص، خبر داد و بر ضرورت حضور پررنگ بخش خصوصی در این طرح و نیز همکاری بیشتر با مرکز یاسوج، انستیتو تحقیقات ماهیان خاویاری و اتحادیه ماهیان سردآبی تاکید کرد.
برنامه ریزی برای جایگزینی نیروهای بازنشسته، تحلیل آسیب شناسی روند تولید قزل آلا در کشور، اجرایی شدن برنامه هوشمند سازی آبزیان در سال جاری و توجه بیشتر به پژوهش در ارتباط با قزل آلای خال قرمز و ماهی آزاد، از دیگر مواردی بود که دکتر بهمنی برای فعالیت های آتی آن مرکز پیشنهاد داد.